Overname voor Groupauto-lid AES

Automaterialengrossier Auto Elektro Service in Emmeloord verstevigt met de overname van Autoparts Lemmer haar positie in de Noordoostpolder en Zuid-West Friesland. De vestiging in Lemmer zal per 1 juni tevens als grossiersvestiging onder het lidmaatschap van Group Auto vallen.

Algemeen directeur Edwin van Bruggen geeft aan dat de overname een strategische stap is voor AES: “Wij bedienen in deze regio al vele klanten en door ons in Lemmer te vestigen kunnen wij ons rayon een behoorlijk stuk uitbreiden. Deze uitbreiding sluit naadloos aan op onze kernwaarden: Kwaliteit, Veelzijdigheid, Klantgericht en Persoonlijk.” AES neemt de vestiging in Lemmer over inclusief personeel. De huidige vestiging zal worden verbouwd zodat het pand voldoet aan de door AES gehanteerde standaard.

Freek Blekxtoon van Group Auto voegt toe: “Een Group Auto grossiersvesting in Lemmer is een absolute aanvulling in die regio. Het is een logische zet van AES, dat zo haar verzorgingsgebied kan vergroten. Het versterkt de positie van Group Auto Nederland in het noorden van het land. AES is een technische grossier die meer te bieden heeft dan alleen onderdelen, dus ik verwacht dat ze die meerwaarde ook zullen verzilveren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.