Pagid eruit, Honeywell erin

Door gewijzigde strategische keuzes van fabrikant TMD voor het Europese distributienetwerk van het merk Pagid, stopt EPS Pagid in Waalwijk op 15 oktober na 36 jaar met het aanbieden van deze onderdelen. Zelfs de bedrijfsnaam wordt veranderd in EPS Automotive.

Doordat EPS Pagid zich niet kan vinden in de nieuwe structuur heeft het familiebedrijf van de familie Blankestijn besloten te stoppen met de distributie. EPS Automotive blijft wel de exclusief verdeler van Pagid RS raceremblokken.

Jurid

Honyewell is de nieuwe leverancier aan EPS van Jurid remdelen. Jurid is één van de grotere OE-leveranciers, voor zowel de automotive als transportsector en heeft klanten als Audi, BMW, Citroen, Opel, Peugeot, Volkswagen, Mercedes.

“EPS Automotive ziet deze verandering als de grootste uitdaging van de afgelopen tien jaar. Niets is zeker in de huidige economie, maar één ding staat buiten kijf: EPS Automotive ziet deze nieuwe samenwerking met Jurid als een uitgelezen kans zich verder te profileren als leverancier van kwaliteitsproducten”, aldus Jeroen Blankestijn, commercieel manager bij EPS.

Op 16, 17 en 18 oktober zal het bedrijf haar nieuwe merk Jurid op Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg presenteren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *