Drive In Car Service in Alkmaar, het universele garageconcept van de Martin Schilder Groep, verhuist op 15 oktober naar een nieuwe locatie aan de Smaragdweg. Daarbij worden de diensten vanaf 1 november ook aangeboden bij Autoschade Beverkoog.

“Op deze twee nieuwe locaties kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo beschikken wij hier over meer bruggen, waardoor onze klanten sneller geholpen kan worden. Ook zijn wij makkelijker bereikbaar”, legt marketing- en communicatiemedewerker Arjan Dekker van Martin Schilder Groep uit.

Het pand aan de Smaragdweg ligt precies tussen het occassioncentrum en de Seat- en Skoda-showroom van Martin Schilder. Het team onder leiding van aftersalesmanager Yuri Boon blijft zelfstandig opereren.
Drive In Car Service heeft het certificaat Erkend Duurzaam van Bovag en vestigingen in IJmuiden, Bloemendaal, Schagen en binnenkort twee in Alkmaar.

Om verdere groei en slagkracht te bevorderen, heeft de Martin Schilder Groep in maart dit jaar de organisatiestructuur van de divisie Automobielbedrijven vernieuwd. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties