Partijverkoop auto’s op een dag

Dealerdirect gaat vanaf nu ook de strijd aan om de nieuwverkopen via de website 1daycar.nl. Het bedrijf voert binnenkort zijn 500.000ste autotaxatie uit en is gespecialiseerd in gebruikte autoverkoop van consument naar autobedrijf. Het nieuwe concept biedt een partij dezelfde auto’s aan die maar op één dag gekocht kunnen worden.

De auto’s op 1daycar.nl krijgen een enorme korting op de reguliere catalogusprijs en zijn direct uit voorraad leverbaar. Woensdag 25 mei om 12.00 uur zal de verkoop van de eerste partij nieuwe auto’s starten (Chevrolet Spark) en het is de bedoeling dat er elke maand een andere partij auto’s wordt aangeboden.

“We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het online verkopen van gebruikte auto’s via websites zoals Ikwilvanmijnautoaf.nl en zijn benieuwd of we deze kennis ook kunnen toepassen bij de verkoop van nieuwe auto’s”, zegt medeoprichter Vincent Stevens. “De groei van bijvoorbeeld Groupon heeft ons aan het denken gezet. We denken dat een aanbieding, waarvan er maar een paar zijn en die slechts korte tijd van toepassing is, ook bij de verkoop van nieuwe auto’s kan werken.”

Dealerdirect is opgericht in 2006 door Niels Oude Luttikhuis en Vincent Stevens. Binnen het netwerk van Dealerdirect zijn inmiddels meer dan 3.000 autobedrijven actief in binnen- en buitenland en er werken vijftig mensen. Binnenkort worden er ook kantoren in andere Europese landen geopend, waaronder Duitsland en België.

UPDATE
Chevrolet Nederland neemt afstand van de actie van 1daycar.nl. Lees hier de reactie >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.