Partsdirecteur Pon leidt VW Nederland

Bij Pon’s Automobielhandel is Petra Vijverberg (40) met ingang van 1 oktober 2016 benoemd tot Directeur Volkswagen Nederland. Ze trad tien jaar geleden in dienst bij het bedrijf en leidde sinds 2012 de business unit Parts, Accessories en Used Cars.

Vijverberg is de opvolger van Janco van der Heiden, die in januari 2015 aantrad en nu overstapt naar een – nader te bepalen – internationale functie binnen de onderneming. Wie Vijverberg gaat opvolgen is nog niet bepaald.

Petra Vijverberg begon haar loopbaan in 1998 als productmanager Motorcycles & Scooters bij Yamaha Motor Europe. Binnen de Pon-organisatie bekleedde ze diverse functies, waaronder die van manager retail excellence, manager strategy & service Volkswagen en project manager CRM.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.