Paul van Diemen richt 4 Motive op

De voormalig algemeen directeur van Quinton Hazell Nederland, Paul van Diemen, start een eigen bedrijf onder de naam 4 Motive. Hij gaat zich toeleggen op het importeren en distribueren van automaterialen.

“Er zijn in Europa veel fabrikanten van automaterialen die topkwaliteit producten produceren. Echter doordat er relatief weinig importeurs actief zijn in ons land hebben veel van deze producenten geen kans om in Nederland marktaandeel te verwerven. Daarnaast is er vanuit de grossiers behoefte om andere merken te voeren, waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de collega grossiers in de regio. Deze situatie geeft ruimte voor een nieuwe importeur”, legt Van Diemen uit. “Binnenkort zal bekend worden gemaakt met welke merken en producten 4 Motive op de markt start.”

4 Motive gaat uitsluitend producten aan grossiers leveren. “Er is een bewuste keuze gemaakt om geen webshops of garagebedrijven te beleveren. De grossier die zich wil onderscheiden moet natuurlijk een goede marge kunnen realiseren op onze producten. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat hij vervolgens wordt beconcurreerd door een webshop die aanzienlijk lager kan aanbieden.”

Alle productlijnen uit het assortiment zullen in het nieuw ingerichte pand in Uithoorn op voorraad worden genomen en kunnen zo dagelijks worden geleverd aan de automaterialengrossier.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.