Persoonsgebonden leaseconcept met ALD Choice

ALD Automotive en Conclusion lanceren een nieuw leaseconcept dat volledig is afgestemd op de wensen van de leaserijder. Zo kan deze kiezen voor het type vervoersmiddel (nieuwe auto, gebruikte auto, elektrische fiets of OV) en voor flexibiliteit in contractduur.

Klanten die kiezen voor ALD choice geven hun medewerkers toegang tot een online portal. De portal (in samenwerking met Conclusion gebouwd) wordt frequent ververst met de nieuwste modellen auto’s en jong gebruikte auto’s met een gunstige bijtelling.

In de portal worden auto’s en modellen aangeboden die gewild zijn, maar ook economisch verstandige keuzes zijn. Doe je dat voor meerdere klanten dan bundel je de inkoopkracht voor deze modellen. Hierdoor wordt de onderhandelingspositie sterker richting automerken en kan ALD Automotive aantrekkelijker prijsafspraken maken.

Voor bedrijven houdt het gebruik van de portal een flinke tijdsbesparing in het wagenparkbeheer in. Individuele offertes hoeven niet langer gemaakt en gevalideerd te worden, de portal handelt de aanvraag geautomatiseerd af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *