Peter Engels neemt ABS Van der Weijden over

Peter Engels, eigenaar van ABS Autoherstel Brouwer in Noordwijk en Lisse, heeft met ingang van 1 januari ABS Autoherstel Van der Weijden en Bosch Car Service Van der Weijden in Nieuwkoop overgenomen.

“Wij zijn enorm trots dat we deze overname kunnen doen”, aldus Engels. “ABS Autoherstel Van der Weijden is een toonaangevend schadeherstelbedrijf in het groene hart. Frans en Nelly van der Weijden hebben bijna veertig jaar alles gegeven om hun bedrijf tot een succes te maken.”
Het bedrijf wordt voortgezet onder de bekende, vertrouwde naam en alle medewerkers behouden hun baan.

Naast het schadeherstelbedrijf is ook het onderhoudsbedrijf met alle medewerkers overgenomen. “Dankzij de sterke formule van Bosch Car Service zijn we verzekerd van hoogstaande technische informatie, dagelijkse levering van goede geprijsde en duurzame onderdelen”, zegt Engels.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *