Peter Hubregtse directeur Car Repair Europe

Peter Lammerts zal op 1 april dit jaar zijn functie als directeur van het internationale franchiseconcept Car Repair Europe (CRE) overdragen. Hij zal door Peter Hubregtse worden opgevolgd, afkomstig van Spuigroep.

Peter Hubregtse heeft bijna vijftien jaar binnen Spuigroep gewerkt. Dat deed hij in diverse leidinggevende functies, waaronder als directeur van Europcar Autoverhuur en de laatste vier jaar als operationeel directeur van Spuigroep Holding. Binnen CRE wordt Hubregtse eindverantwoordelijk voor de aansturing van de activiteiten in de huidige landen, de ontwikkeling van ICT en de verdere internationale expansie van de organisatie.

Peter Lammerts heeft het volste vertrouwen in zijn opvolger: “De verwachting is, dat de schaalgrootte die in de verzekerings- en leasewereld zijn intrede heeft gedaan, ook in de schadewereld zal worden doorgevoerd en daar passen zijn competenties prima bij. Mijn verwachting is dat Peter Hubregtse en directielid Henk Raven met hun drive en inzet CRE in de autoschadewereld naar een volgende fase in Europa kunnen brengen.”

Henk Raven zal zijn huidige rol als directeur en grootaandeelhouder blijven vervullen en zich met name richten op de financiële en technische onderdelen. Lammerts gaat zich meer op zijn privéleven richten.

Holding

CRE is een overkoepelend netwerk van schadeherstelbedrijven en is momenteel actief in Nederland, België, Luxemburg, Polen en het Verenigd Koninkrijk. In de Benelux wordt CRE vertegenwoordigd door haar dochteronderneming ASN Groep met 95 franchisevestigingen. Lammerts was daar van 2000 tot 2012 directeur. CRE heeft de ambitie uitgesproken om de activiteiten jaarlijks met één à twee landen uit te breiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *