Peter Janssen krijgt RAI-erepenning

Het hoofdbestuur van RAI Vereniging heeft de gouden J. Leonard Lang Erepenning toegekend aan Peter Janssen voor zijn verdiensten voor de vereniging en haar leden. Hij heeft zich tien jaar lang ingezet voor de vereniging en werd in het zonnetje gezet door onder andere Camiel Eurlings, Roelf de Boer (algemeen voorzitter RAI Vereniging), Guido van Woerkom (hoofddirecteur ANWB) en Geert Vermeer (bondsvoorzitter Bovag).

“Die bijzondere verdiensten spitsen zich toe op het imago van RAI Vereniging, de duurzame mobiliteit en de bevordering daarvan, die een centrale plek heeft gekregen in het denken en handelen van het secretariaat en de activiteiten voor de leden. Ook zijn de lobby en effectiviteit van RAI Vereniging onder leiding van Peter Janssen duidelijk toegenomen”, aldus het hoofdbestuur. Als laatste punt werd de kwaliteitsverbetering en de efficiencyslag binnen het secretariaat van RAI Vereniging genoemd.

De erepenning werd voor het eerst in 1939 uitgereikt en is nu in totaal 36 keer uitgegeven in brons, zilver of goud. De laatste keer dat de erepenning werd uitgereikt was op 10 november 2008 aan scheidend algemeen voorzitter Hans Vermeulen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *