Peter Kuijpers in leiding CSW Software

Peter Kuijpers treedt per 1 juli in dienst bij CSW Software, bekend van het garagepakket Automaat en handelspakket Trademate. Kuijpers neemt samen met Erik Wieberdink de dagelijkse leiding over van directeur Gerrit Wieberdink, die na een periode van dertig jaar een stapje terug doet.

Wieberdink blijft wel op de achtergrond actief. Zijn zoon Erik is inmiddels al ruim zeven jaar als programmeur actief binnen het familiebedrijf. Hij zal zich met name gaan richten op de technische doorontwikkeling van de software.

Kuijpers was voorheen salesmanager bij DTG en eerder bij verscheidene bedrijven verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van medewerkers in telefoon- en helpdeskteams. Hij gaat zijn expertise inzetten om de serviceverlening van CSW Software te herstructureren en verbeteren. Concreet: een effectievere helpdesk, verbeterde stabiliteit van Automaat en Trademate en kortere lijntjes naar de klant. Zo zullen er meerdere keren per jaar klantenavonden gehouden worden en klanten vaker bezocht worden. Tevens zal een trainingsaanbod ontwikkeld worden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *