Peugeot-dealers Koot en Nefkens Huizen gaan samen

Peugeot-dealers Koot en Nefkens in Huizen gaan per 1 juli 2016 samen verder onder de naam Nefkens-Koot. De vestiging van Koot Eemnes (Laarderweg) zal haar dienstverlening voortzetten in Huizen, de vestiging van Koot Baarn (Eemweg, Eemnes) blijft bestaan.

Door de samenwerking verwachten beide partijen de dienstverlening binnen het rayon te kunnen optimaliseren. Rogier Hazeu, directeur Nefkens Midden: “Gezamenlijk zijn we beter in staat te anticiperen op de wensen van de markt, de klanten, en de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan innovatie en ontwikkeling.”

Nefkens Peugeot is met 25 dealerbedrijven de grootste vertegenwoordiger van Peugeot in Nederland. Koot Peugeot startte in 1956 en heeft in 2015 het vijftigjarig dealerschap gevierd. De broers Rob en Walter Koot zwaaien de scepter over het bedrijf. 

Vlnr: Rob Koot, Rogier Hazeu, Walter Koot.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *