Plus Equipment komt met flush-machines

Het Udense Plus Equipment heeft een distributie-overeenkomst gesloten met Motor X voor de Benelux. Motor X is producent van onder meer remmentestbanken en aircoapparatuur, maar ook van het nu door Plus Equipment op de markt gebrachte flushapparaat.

Met de Motor X 690 wordt de automatische versnellingsbak gereinigd en gespoeld waarna alle olie ververst wordt. Dit is veelal de oplossing van het probleem van een slecht schakelende automatische transmissie, van haperen, slippen of bonken. De Motor X 690 onderscheidt zich van alle andere methodes. Het systeem doorloopt een eenvoudig Nederlandstalig menu, zodat geen stap wordt overgeslagen. De transmissie wordt onder een vooraf bepaalde druk inwendig gereinigd. Alle delen van de versnellingsbak waaronder de koppelomvormer, het kleppenhuis en de oliekoeler worden gereinigd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *