Praktijkopleider van het jaar komt van Heiwo Carrosserie

Net als in 2012 heeft VOC de verkiezingen voor leerbedrijf en praktijkopleider van het jaar georganiseerd. Vorige week maakten we al bekend dat ABS Autoherstel Snijders de titel van beste leerbedrijf in de sector carrosserie pakte. Daar komt nu Jans Vos van Heiwo Carrosseriefabriek in Wolvega bij. Hij is de beste praktijkopleider van 2012.

“Vijftig procent van de vakopleiding vindt niet op school plaats, maar binnen bedrijven. In de carrosseriebranche zijn de leerlingen wel tachtig procent van de tijd in een bedrijf om het vak te leren”, aldus VOC-directeur Frank Vos.

Willem Feenstra is directeur van Heiwo en betitelt Vos als een enthousiaste ambassadeur van het carrosserievak. “Ik ben verguld dat onze Jans uitgekozen is tot praktijkopleider van 2012. De prijs is hier absoluut op de goede plek terechtgekomen.” Vos is ruim twintig jaar werkzaam bij het bedrijf en begeleidt mbo-stagiaires op hun leerplek bij Heiwo.

Directeur Willem Feenstra van Heiwo, wethouder Jelmer van der Zee van Weststellingwerf , Praktijkopleider Jans Vos en directeur Frank Vos van VOC toosten op de behaalde erkenning. (Foto: Lenus van der Broek)

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *