Prestaties garages goed gewaardeerd

Autobezitters zijn over het algemeen zeer positief over de verrichtingen van hun garage. Dat blijkt uit de Garagereviews van de Anwb waarop 6000 garages zijn beoordeeld. 5.400 garages kregen een hoge waardering van vier of vijf sterren.

Automobilisten kunnen sinds april 2014 hun garage beoordelen op het platform Garagereviews van de Anwb. Intussen hebben bijna 350.000 mensen al een kijkje genomen op dit platform en zijn er al meer dan 19.000 beoordelingen geplaatst.

De garages kunnen gratis een account aanmaken om zich te presenteren. Ze kunnen dan bijvoorbeeld foto’s plaatsen, bedrijfsinformatie delen én reageren op de beoordelingen van hun klanten. Zo’n 1.200 garages maken al gebruik van deze mogelijkheid.

Wennen

Ruim een derde van de beoordeelde garages (2.150) is actief bezig met de beoordelingen van hun klanten. Er zijn ook ondernemers die nog erg moeten wennen aan deze vorm van feedback. Toch is de kritiek die wordt achtergelaten vaak een mooie kans om de dialoog aan te gaan, verbeteringen aan te brengen of een werkwijze toe te lichten. Ook kunnen klanten die wél goede ervaringen hebben, worden opgeroepen om deze te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.