Primeur Peugeot 508 bij Fleetselect

Online veilinghuis Fleetselect heeft morgen een opmerkelijke primeur onder de hamer. Tijdens de live Leeuwekeurveiling, die Fleetselect in opdracht van Peugeot Nederland verzorgd, wordt de eerste Peugeot 508 geveild.

In het Peugeot Experience Center in Breukelen komen tijdens deze veiling meer dan zestig kavels van het merk aan bod. Voordat de 508 officieel geïntroduceerd werd had de importeur al meer dan duizend orders en sinds de introductie is dit aantal verdubbeld. Aangezien de auto zich in het concurrentiegevoelige D-segment bevindt is het van groot belang wat de opbrengst wordt. Dit ondermeer om de berekening van de restwaarde vast te stellen, hetgeen van invloed is voor het leasetarief.

De veilingopbrengst van de 508 is de eerste indicatie van de eventuele restwaarde van deze nu al populaire auto. Peugeot Nederland verwacht een hoge opkomst van Peugeot-dealers om deze gesloten veiling bij te wonen.

Lees hier een artikel over de aftersalestraining van de Peugeot 508 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *