Pro Automotive helpt bij import en export auto’s

Pro Automotive helpt klanten bij alle problemen en documenten bij de import en export van auto’s. Het nieuwe Zoetermeerse bedrijf is een initiatief van Rogier Kösters en Rogier Dekker. Het heeft autobedrijven, veilinghuizen en groothandelaren als klant.

“Wij zijn anders dan anderen”, zegt Rogier Kösters, commercieel directeur Pro Automotive. “Wij passen ons aan bij de processen en wensen van de klant. Niet dat hij zich moet voegen naar een standaardpakket. Met onze ervaring helpen wij klanten bij de documentenstroom, die de auto-import en -export kenmerkt. Bereikbaarheid, transparantie en korte lijnen zijn onze kernwoorden.”

Rogier Dekker, operationeel directeur Pro Automotive vult aan: “Custom-made is echt een kenmerk van ons. Dat is mede een gevolg van het feit dat we steeds willen innoveren. Als het moet, lossen we een probleem op een volledig andere manier op, ‘out of the box’. Een voorbeeld daarvan is een nieuwe standaardoplossing in relatie tot kentekenregistratie en BPM-teruggave. Dat zit in de eindfase van de ontwikkeling. Zeg maar, een ander product voor hetzelfde eindresultaat. Wij helpen ook bij sterk afwijkende vragen zoals een onterechte diefstalmelding, het uitzoeken van een historie van een auto of het assisteren bij de registratie in een ander land. Het kan allemaal en dat regelen we op basis van heldere afspraken. Klanten ervaren dat als extra’s, die wij eigenlijk ‘gewoon’ als standaard in ons dienstenpakket zien.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.