Profecta Roermond over naar Autoschade Herstel Groep

Autoschade Service Profecta is onlangs overgenomen door Autoschade Herstel Noord-Limburg. Daarmee is het netwerk van de landelijke keten Autoschade Herstel Groep weer gegroeid.

Autoschade Herstel Roermond is door de aansluiting nu ook Achmea reparateur en ontvangt daardoor klanten van zowel Interpolis als Achmea. Daarnaast heeft de Limburgse schadehersteller ook contracten met onder andere Aegon en Schadegarant.
Het pand telt 1.500 vierkante meter oppervlakte en is inmiddels helemaal voorzien van de nieuwe huisstijl.

Peter Timmermans, directeur Autoschade Herstel Noord-Limburg en Autoschade Herstel Roermond: “Wij willen door de overname onze positie als autoschadehersteller in de regio versterken. Met de komst van deze nieuwe vestiging wordt het ons mogelijk gemaakt van elkaars pieken en dalen gebruik te maken. Wanneer de werkplaats van Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst vol staat, kunnen auto’s van klanten worden doorgezet naar de locatie Roermond en vice versa. Onze klanten merken hier natuurlijk niets van, behalve dat zij voortaan nog sneller geholpen kunnen worden.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *