Profile lanceert Wheels of the World

Profile Tyrecenter lanceert vandaag Wheelsoftheworld.nl, een webshop voor lichtmetalen velgen. Deze velgen geven een persoonlijke uitstraling aan iedere auto. Kenmerkend van de nieuwe site is de zoekfunctie, waarmee de bezoeker makkelijk op kenteken zoekt naar de juiste velgen.

Wheels of the World biedt een compleet aanbod van lichtmetalen velgen. Van 13 tot 22 inch, van mat zwart tot high gloss en van vijfspaak tot multispaak velgen. Binnenkort wordt de webshop uitgebreid met band/velgcombinaties, exclusieve merken en producten als velgsloten en velgenreiniger. Ook volgt een fotoboekfunctie, waar consumenten op basis van automerk of velgmerk foto’s met praktijkvoorbeelden kunnen bekijken. Na bestelling door de consument worden de velgen afgeleverd bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile Tyrecenter.

Ruben Arcos Schuurs, directeur marketing en groothandelsactiviteiten: “We vinden het belangrijk dat iedereen eenvoudig en snel de juiste velg voor de auto vindt. Daarom hebben we de mogelijkheid om te zoeken op kenteken. Vervolgens kan de consument filteren op inchmaat, prijs, model, kleur en merk. De structuur van de site is gebouwd op basis van bestaande webshops. Dat geeft consumenten een vertrouwd gevoel.”

Overigens is het bedrijf volop nieuwe diensten aan het introduceren. Zo biedt de hyperspecialist sinds kort in haar vestigingen gratis Wifi aan voor haar klanten en heeft ze op 20 mei in Dronten een nieuwe vestiging geopend, waarin te zien is hoe de doorontwikkeling er in de komende jaren uit zal zien, op het gebied van locatie, design, comfort, beleving, ruimte, high tech en social media.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *