Acoat Selected, het partnernetwerk van schadeherstelbedrijven die met Sikkens spuiten heeft tijdens het Acoat Selected Congres vlakbij Napels zijn partners die minimaal 25 jaar lid zijn in het zonnetje gezet. Tijdens het congres werd op 29 september stilgestaan bij het 35-jarig bestaan.

Van de bedrijven die al 25 jaar lid zijn werden tien bedrijven in het zonnetje gezet. Dit waren ABS Ad De Goey in Woerden, Haans Autoschade in Tilburg, ABS van Houtert, ABS VDL Kusters in Venlo, ABS de Laat in Heerhugowaard, ABS Le Mans in Amsterdam, ABS Heyboom in Hellevoetsluis, ABS Roest in Didam, ABS Skiljan in Capelle aan den IJssel en ABS Tiemessen in Vaassen. Vijf bedrijven die al 25 jaar bij Acoat Selected betrokken zijn, waren niet aanwezig op het congres.

Na afloop van het diner werden ook de Acoat Selected Partners die sinds de oprichting in 1976 aangesloten zijn geëerd. ABS Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom en Keuten Autoschade in Oosterwolde zijn gehuldigd en al 35 jaar lid. Drie andere jubilarissen in deze categorie waren niet aanwezig op het congres.

Ook werd Ria Rotteveel, die de activiteiten van Acoat Selected coördineert, in het zonnetje gezet omdat zij al sinds het begin is verbonden aan het netwerk.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties