Profile kiest initiatiefrijkste ondernemer

Henk en Ernestine Voskuilen uit Houten zijn door Profile gekozen tot ‘Car-vestiging van het jaar 2019’. Gerco Murre en Enrico Plasschaert werden met hun vestiging in Middelburg ‘Truck vestiging van het jaar 2019’.

Bij de jaarlijkse verkiezing selecteert Profile uit al zijn vestigingen de “ondernemer die nét dat stapje extra zet.” In beide gevallen was sprake van een hoge loyaliteit aan de formule en een passende uitstraling van de vestiging.

Service als USP

“Onlangs communiceerden we een aantal kernwaarden”, zegt Paul van den Acker, directeur Marketing Profile. Hij noemt op: “We werken met ruim tweehonderd vestigingen in Nederland en België als één team, garanderen mobiliteit als allround professionele dienstverleners, en we hebben een 112-mentaliteit, waarbij we adequaat reageren op de klant. Profile Houten en Middelburg passen perfect in dat plaatje.”

Henk Voskuilen, ondernemer Profile Houten (foto): “De winst is te danken aan onze ruime ervaring in de autobranche. We zien dat onderhoud een grote rol speelt. Hier spelen we in Houten goed op in.” Enrico Plasschaert, ondernemer Profile Middelburg: “Ons motto is: doe wat je belooft, en doe het op de best mogelijke manier. Dat is de rode draad binnen het bedrijf.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *