Profile realiseert Next Generation

In navolging van de eerste Next Generation-vestiging (NG) in Dronten heeft Profile Tyrecenter in de afgelopen maanden vijftien van dit soort locaties gerealiseerd. Dit jaar komen daar nog eens tien bij.

Bestaande vestigingen in onder andere Aalsmeer, Nieuw Vennep, Amsterdam, Veenendaal en Hilversum werden grootschalig vernieuwd. Mega vestigingen in Tilburg en Den Bosch worden op dit moment gebouwd.

De nieuwe NG-vestigingen spelen in op de ontwikkelingen van Het Nieuwe Werken en bieden zakelijke rijders gratis wifi en werkplekken in de Business Lounge. Voor particuliere klanten is er een ruime zithoek met speelhoek voor kinderen, naast tal van extra services.

Directeur Profile Tyrecenter Nederland, Harm Nieboer: “We spelen in op nieuwe retailontwikkelingen om klanten te verrassen met het NG-concept. Onze vernieuwde vestigingen zijn voor de zakelijke rijder volwaardige werkplekken geworden. Het Nieuwe Werken is hiermee een vast onderdeel geworden van onze formule.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *