Profile Tyrecenter Dronten en AST Groep in een shop

Profile Tyrecenter in Dronten heeft zijn krachten gebundeld met AST (Auto Shop Totaal). Dit doen zij op een nieuwe locatie aan De Dommel, waar een winkel en werkplaats ondergebracht zijn.

In de winkel wordt onder meer de verkoop verzorgd voor caraudio, navigatie, accessoires, onderdelen, velgen, banden, telecom, ritregistratie en alles op het gebied van veiligheid en elektronica. Profile biedt ook in het nieuwe pand in Dronten de bekende bandenservice.

Het winkelconcept van AST heeft nu tien vestigingen in Nederland, te weten in Borne, Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Emmen, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, Veenendaal en Vriezenveen. Profile Tyrecenter heeft ruim 165 vestigingen in Nederland en 35 in Vlaanderen en streeft naar 250 in Nederland en 50 in Vlaanderen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.