Profile Tyrecenter genomineerd voor Franchise Trofee

De franchiseformule Profile Tyrecenter is genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2012, de enige vakprijs die de franchisewereld kent. De verkiezing kent zijn hoogtepunt op 29 mei, wanneer de award voor de twaalfde keer wordt uitgereikt in de Kuip in Rotterdam.

Harm Nieboer, directeur Profile Tyrecenter Nederland: “Het is de eerste keer dat een bedrijf in de automotive is genomineerd voor deze prijs en daar zijn wij bijzonder trots op. Er doen toch ruim 200 franchisegevers aan mee.” Nieboer is duidelijk over waarom Profile Tyrecenter de trofee moet krijgen. “De beoordeling komt van vakkenners uit de franchisebranche en niet van de consument. Het zijn met name de kwalitatieve diensten die wij aan de zelfstandige ondernemers leveren, waarmee zij zich kunnen onderscheiden en wij ons in de kijker spelen bij deze verkiezing.”

Profile Tyrecenter is samen met New York Pizza en Agri Retail genomineerd voor de trofee. In 2011 is Intratuin tot beste franchisegever verkozen. De NFV Franchise Trofee is een erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid en een initiatief van de NFV, de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland.

De vestigingen van Profile Tyrecenter in Nederland zijn sinds kort ook allemaal gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.