PSA met General Electric in zakelijk EV

Er is een samenwerking getekend tussen twee grote partijen om nieuwe concepten te ontwikkelen in zakelijk elektrisch vervoer. PSA en General Electric (GE) gaan op Europees niveau aan de slag om EV’s volledig geïntegreerd te krijgen in het wagenpark van bedrijven.

Daarvoor starten zij samen in Frankrijk het EV Customer Experience Center. Het doel van het centrum is om de economische, commerciële en technische voordelen van elektrisch vervoer te demonstreren aan zakelijke klanten.
Het onderdeel GE Energy’s Industrial Solutions levert de nodige infrastructuur voor het project, met name de oplaadstructuur voor EV’s. GE heeft ook interesse getoond om voor heel Europa van PSA zo’n duizend EV’s af te nemen. GE Capital richt zich op de vlootbeheersystemen.

Volgens Ferdinando Beccalli-Falco, onder meer directeur van GE Europe, is het niet voldoende om voor het slagen van het project alleen de voertuigen te leveren aan hun klanten. “We moeten grootschaliger denken en voorzien in totale mobiliteitsoplossingen bij onze krachtenbundeling.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.