Rabobank investeert in automotive

De Rabobank investeert de komende tijd nog meer in de autosector en haar accountmanagers van haar lokale banken. De zogeheten Automotive Branche Contactdagen zijn bedoeld om meer aansluiting te krijgen bij de ondernemers.

“De in totaal 200 accountmanagers van de bank worden tijdens deze dagen opgeleid om meer de taal van de ondernemer te spreken”, aldus sectormanager automotive Alexander Heijkamp van Rabobank. Zij spreken dagelijks met de ondernemers en verzorgen deze training vanuit hun eigen praktijkervaring. Ondernemer Geurt Brouwer zorgt voor een concrete verbinding met de praktijk. “Ondanks de officiële recessie in Nederland blijft de Rabobank kansen zien in de automotive. De dynamiek in de sector vereist actuele kennis en inzichten om volwaardige gesprekspartner te blijven.”

Naast locaties als het Porsche Centrum Gelderland, Innovam en de High Tech Automotive Campus in Helmond, waren de Rabobank accountmanagers ook te gast bij Friesland Lease. In Drachten werden zij onder andere bijgepraat over de ontwikkelingen in duurzame mobiliteit en is er gesproken over nieuwe businessmodellen die nodig zijn om de veranderende consument te blijven binden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *