RAI koppelt Fleet Expo aan AutoRAI

Amsterdam RAI gaat Fleet Expo, het jaarlijkse netwerkevenement voor de mobiliteitsprofessional, gelijktijdig met AutoRAI en BedrijfsautoRAI organiseren om de positie van deze beurzen verder te versterken.

De eerstvolgende Fleet Expo vindt plaats op 2 april 2013, gelijktijdig met de vakdag van AutoRAI. “Deze koppeling zorgt voor sterkere beursconcepten, groeimogelijkheden in bezoekersaantallen en mogelijke kostenbesparingen bij exposanten. In de oneven jaren zal de focus van Fleet Expo liggen op personenauto’s en in de even jaren op bedrijfsauto’s. In overleg met RAI Vereniging is hiertoe besloten”, aldus de organisatie.

Uit analyse blijkt dat veel bezoekers van Fleet Expo ook AutoRAI en BedrijfsautoRAI bezoeken en dat veel exposanten ook vaak op beide beurzen staan. “Er kunnen dus niet alleen kostenbesparingen gerealiseerd worden, maar ook efficiëntie met betrekking tot het ontmoeten van diverse klantgroepen op de gecombineerde beurzen op een gelijktijdig moment.” Daarnaast verwacht de organisatie dat de koppeling nieuwe exposanten en bezoekers zal trekken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *