RDC start in april communicatie via CRM Care

RDC lanceert in april CRM Care, zijn nieuwe communicatiemodule. Hij is ontwikkeld in samenwerking met Tripolis Solutions.

Op dit moment draaien enkele pilots. De uitrol naar en training van de gebruikers volgt in de loop van het jaar. RDC besloot vorig jaar CaRe-Mail te vervangen door een nieuwe, volledig geïntegreerde oplossing. Daarbij kunnen de gebruikers alle beschikbare data verwerken in persoonlijke, actuele en relevante communicatie met hun klanten. Mark van den Eijnden, productmanager van CRM Care: “De vele toevoegingen in de datalaag, zoals predictive analytics aangaande verkoop en service, geven het autobedrijf de gelegenheid om hun klanten op het juiste moment te benaderen, met de juiste boodschap.” Foto: Hanneke Hoogweg, algemeen directeur RDC, en Conrad Hagemans, Country Director Netherlands van Tripolis.    

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †