RDW-diensten tijdelijk offline

RDW gaat zijn computersysteem vervangen en daarom is haar dienstverlening grotendeels niet beschikbaar van woensdagochtend 28 december 2011 vanaf 00:00 uur tot en met vrijdagochtend 30 december 06:00 uur.

Bijna alle diensten, waaronder bijvoorbeeld het op naam zetten van een voertuig, het aanvragen of verlengen van een rijbewijs, het schorsen van een kenteken of het opvragen van een vervangend kentekenbewijs, zijn in die periode niet beschikbaar. Uitzondering hierop vormt de APK-dienstverlening. RDW stelt alles in het werk om APK-keuringen bij garages door te laten gaan. Het streven is om APK-afmeldingen door garagehouders vanaf woensdagmiddag 28 december 13.00 uur weer mogelijk te maken.

“Om de continuïteit van de dienstverlening te garanderen en om voorbereid te zijn op een verdergaande digitalisering, is het noodzakelijk om het computersysteem te vervangen”, aldus RDW.

De website RDW.nl blijft beschikbaar.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.