Reactie Louwman op faillissement Hessing

Topman Evert Louwman van de Louwman Groep heeft in een interview met Autovisie gezegd dat zijn bedrijf de zaak Hessing altijd netjes behandeld heeft. Hessing liet daarop in De Telegraaf weten dat hij de financieringsmaatschappij van Louwman verantwoordelijk acht voor het faillissement.

In het interview van Autovisie laat Louwman weten dat er absoluut geen sprake was van een vooropgezet plan om Hessing over te nemen. Hij zegt ook dat een normale bank waarschijnlijk veel eerder ingegrepen had dan zijn financieringsmaatschappij uiteindelijk heeft gedaan. De overname is pas ter sprake gekomen, nadat het geleende geld niet binnen de gestelde en uitgestelde termijnen werd terugbetaald. Zo schrijft Autovisie.

De Louwman Group heeft maandag 23 januari het voormalige Hessing autobedrijf aan de A2 bij Utrecht heropend onder de naam Louwman Exclusive Cars. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.