Remarketing Innovation Award voor Stam Groep

Leasemaatschappij Noordlease en dealerholding Bochane hebben het moeten afleggen tegen de Stam Groep bij de eerste verkiezing van de Remarketing Innovation Award. Directeur Geerlof Stam heeft de gewonnen award in ontvangst genomen.

De Stam Groep verhandelt inmiddels vijf jaar auto’s met een handelsbestemming door middel van internet remarketing en hanteert een nieuwe taxatiemethodiek op eigen kennis in plaats van op handelsbiedingen.

Patrick Van Tilburg van organisatiebureau Expo Motion: “Voor een eerste editie van een nieuw automotive evenement is het een geslaagde editie geworden. Op 19 mei 2011 krijgt deze opvolging in de twee maandelijkse remarketing lounge.”

Stam is in het Van der Valk hotel in Almere tot winnaar gekozen door de ruim 180 bezoekers van het Remarketing evenement. In totaal hebben zestien bedrijven meegedaan aan de verkiezing, dat een gezamenlijk initiatief is van in acht bedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.