Remmenbank actueel

Vandaag begint in Gorinchem de vakbeurs Autoprofessioneel en Schadeherstel. In de moeilijke markt voor investeringen, zullen leveranciers van gereedschappen en werkplaatsapparatuur alles uit de kast halen om de bezoeker te bewegen toch een aankoop te overwegen.

Zo’n leverancier is Autec-VLT, die gezien de snel naderende definitieve afschaffing van het gebruik van de remvertragingsmeter bij de APK-II (1 mei 2014), aandacht vraagt voor een investering in een remmentestbank. De Montfoortse equipmentspecialist start op de beursvloer een verkoopactie met Autest platenremtestbanken.

Omdat de markt volgens RAI Vereniging en RDW redelijk ‘vastzit’ en de invoeringsdatum van de nieuwe APK-regelgeving definitief is, wil Autec-VLT de ruim 2.000 KI’s (RDW keuringsinstanties APK-II) tegemoet komen en zelfs bijlopen in hun investering.

Directeur Theo van Leeuwen: “Het is duidelijk dat iedereen die wel wil, bij de huidige marktomstandigheden niet altijd kan investeren. Daarom introduceren we een knock-out prijsaanbieding. Deze geldt niet alleen voor diegenen die gelijk willen afrekenen, maar er worden ook twee mogelijkheden aangeboden voor aanschaf op afbetaling binnen respectievelijk zes of twaalf maanden. Deze mogelijkheid bieden we eveneens bij de investering in een VLT-rollenremtestbank.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *