Reorganisatie Sonax: voortaan partnerorganisatie

Half januari werd bekend dat Sonax Nederland moest herstructureren, waarbij enkele gedwongen ontslagen zouden gaan vallen. Van de dertien medewerkers zijn er nu nog zes over. Inmiddels is duidelijk geworden dat het bedrijf een verzelfstandiging van de franchiseorganisatie heeft ingezet en doorgaat als partnerorganisatie.

“Het streven is de franchisenemers van Sonax Car Care per 1 mei te laten starten als Sonax Partner. Hiermee blijft de naam voor hen behouden en blijven de zelfstandig ondernemers deel uitmaken van een collectief”, legt directeur Rob Koch uit.

Jean-Paul Hulsebos is vanaf nu zelfstandig ondernemer en actief als Sonax Master Partner. Hij werkte sinds maart 2007 als accountmanager bij Sonax Car Care en zal vanaf nu het aanspreekpunt zijn voor de Sonax Partners. Hij ondersteunt hen onder andere bij centrale diensten zoals planning, acquisitie, klantencontact, verzekeringsopdrachten en speciale projecten.

Aangezien Sonax Car Care stopt als franchise-organisatie, hebben ondernemers nog tot 31 december dit jaar de tijd om een keuze te maken om partner te worden. Doen ze dit niet, dan zullen zij verder moeten onder een andere naam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *