Rhenoy breidt weer uit

De introductie van het Approved Green-concept in 2009 en de samenwerking met diverse autofabrikanten heeft Rhenoy en forse groei gebracht. Door de vele demontageauto’s en (bijna) nieuwe onderdelen moet de opslagcapaciteit vergroot worden. Het bedrijf bedrijf breidt nu haar magazijn uit in Waardenburg met 3.400 vierkantemeter.

Op hetzelfde industrieterrein als het hoofdkantoor in Waardenburg is een terrein aangekocht van 7.500 vierkantemeter. Hier wordt een hal opgebouwd met een oppervlakte van 3.400 vierkantemeter en twaalf meter hoog. Op 11 juli 2011 is de eerste paal geslagen.

“Toen wij in 2004 ons huidige pand betrokken verwachtten wij voorlopig meer dan genoeg ruimte te hebben”, aldus directeur Nick van Kessel. “Door de groei van ons bedrijf moesten wij op voor de derde keer in zeven jaar op zoek naar extra ruimte. Door de bouw van het nieuwe pand kunnen wij onze vestiging aan de Holweistraat ontlasten en ons magazijn verder moderniseren.

Ook in Polen is de bestaande Rhenoy-vestiging uitgebreid met 3.750 vierkantemeter om hier naast de revisieactiviteiten ook een verkooporganisatie op te bouwen. Naar verwachting wordt de nieuwe locatie per half oktober in gebruik genomen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *