Rhenoy neemt De Wit Autoparts over

Rhenoy uit Waardenburg heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 universeel autodemontagebedrijf De Wit Autoparts in Almere overgenomen. De huidige directeur Ton de Wit blijft actief in zijn functie.

Rhenoy wil haar recyclingactiviteiten steeds verder uitbreiden. Deze overname is daar een eerste stap in. “Een uitbreiding van het werkgebied en versterking van onze marktpositie zijn de belangrijkste redenen voor de overname”, vertelt Nick van Kessel, algemeen directeur Rhenoy.

“Een autodemontagebedrijf heeft voornamelijk een regionale functie en Almere is een aantrekkelijke locatie. Tevens is het een perfecte dependance voor onze overige activiteiten. Met de productlijnen, organisatiestructuur en het managementsysteem van Rhenoy zal Autoparts Almere binnen enkele maanden als volwaardig leverancier van voordelige mobiliteit in de markt staan.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.