Rhenoy straks ook in Rotterdam

Rhenoy neemt vanaf 1 april 2012 de activiteiten over van Autodemontage Rotterdam. De eerste twee weken van april zal het bedrijf even gesloten zijn voor een reorganisatie. Na de overname van Autodemontage De Wit in Almere is dit de volgende stap in het strategisch plan van Rhenoy.

Autoparts Rotterdam, de naam waaronder het in de markt actief zal zijn, is net als Autoparts Almere een universeel autodemontagebedrijf. Naast gebruikte onderdelen zal het bedrijf ook gereviseerde en nieuwe onderdelen gaan leveren van alle merken.

“Een verandering in strategie en bedrijfsmodel maakt het noodzakelijk dat we hier behoorlijke veranderingen gaan doorvoeren”, aldus Nick van Kessel van Rhenoy. “Autoparts Rotterdam zal als modern autodemontagebedrijf een duidelijke functie in de Rotterdamse regio gaan vervullen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.