Rob Oudshoorn van Apollo Vredestein naar Pon

Rob Oudshoorn, ceo van Apollo Vredestein, heeft besloten de organisatie te verlaten en stopt na 31 december 2012 met zijn werkzaamheden voor het bedrijf. De bandenfabrikant moet hem laten gaan, omdat Oudshoorn lid wordt van de Raad van Bestuur van Pon Holdings.

Neeraj Kanwar, algemeen directeur Apollo Tyres: “Wij willen de waardevolle rol benadrukken die Rob de laatste achttien jaar als ceo van Vredestein Banden en daarna als ceo van Apollo Vredestein voor de organisatie heeft vervuld. Tijdens het overnameproces van Apollo Tyres heeft hij een actieve rol gespeeld in het integratieproces van de beide organisaties en had hij een leidende rol in de groei en het winstgevend maken van Apollo Vredestein.”

De beoogde opvolger staat ook al klaar, dat is Luis Ceneviz. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in de bandenbranche en is momenteel ceo van Apollo Tyres Zuid-Afrika (ATSA). Goodyear is een oud-werkgever van Ceneviz.
Riaz Haffejee, coo ATSA, zal per 1 januari 2013 worden benoemd als ceo van dat bedrijf. Tot het einde van dit jaar zullen Oudshoorn, Ceneviz en Haffejee gezamenlijk het integratieproces coördineren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.