Rob Verkerk versterkt team Automotive Pro

Om een optimale dekkingsgraad voor heel Nederland te realiseren heeft Automotive Pro met ingang van dit jaar Rob Verkerk aangesteld als franchisenemer en consultant voor de regio West.

Oprichter Bas Slagter over de aanstelling van Verkerk: "Wij kiezen bewust voor meerdere locaties in het land om dichterbij de klant en de kandidaat te zijn. Zelf blijf ik met consultant Hans Oosterhuis in de noordelijke regio actief en voor de werkzaamheden in West Nederland en Zuid Nederland gaan wij de samenwerking aan met twee franchisenemers, waarbij Verkerk als eerste is toegetreden."
"Ik zie er naar uit om de mogelijkheden die Automotive Pro voor de automobielbranche biedt, volledig te benutten voor ambitieuze partijen in deze industrietak. Daarbij zal mijn automotive-achtergrond mij enorm van pas komen", vult Verkerk aan.

Automotive Pro is een werving- en selectiebureau, dat specifiek is gericht op de automotive sector en gespecialiseerd in sales- en aftersalesfuncties binnen de autobranche.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.