Robert Sinke directeur Profile International

Profile voert per 19 september een aantal wijzigingen door in zijn bestuur. Zo wordt Robert Sinke benoemd tot algemeen directeur van Profile International N.V.

Sinke was sinds 1 maart 2022 commercieel directeur. Daarvoor was hij zeven jaar lang commissaris bij Profile en zeven jaar geleden ook tijdelijk algemeen directeur. Zijn verantwoordelijkheden zijn hiermee uitgebreid met onder andere Financiën en HR.

Dirk Lambrechts, sinds 2015 directielid van Profile International NV, krijgt als statutair bestuurder de verantwoordelijkheid voor IT en voor PES, het pechservice bedrijf van Profile dat in 23 landen actief is.

Bert Sterrenburg start als interim-directeur Finance & Control. Sterrenburg begon zijn carrière bij Unilever en werkte later als eindverantwoordelijke op financiën bij Intergamma. Sterrenburg heeft ruim 25 jaar ervaring in algemeen en financieel management, zowel bij nationale- als internationale bedrijven. Hij heeft ruime ervaring in de franchisewereld.

Herrold Boerma tot slot is per 19 september benoemd tot directeur truck Nederland. Daarvoor was hij commercieel directeur van Profile Truck Nederland. Boerma stapte op 1 april 2022 over van Michelin naar Profile Nederland. Bij Michelin was hij sinds 2015 verkoopdirecteur B2C products voor de Benelux.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3701 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.