Ruttchen wint De werkplaats van Nederland

Merkdealer Rüttchen Autowereld uit Veghel heeft de finale van de vierde verkiezing Dé werkplaats van Nederland gewonnen. In Boerderij Mereveld in Utrecht is gisteravond aan het bedrijfsteam de trofee overhandigd, samen met een cheque ter waarde van €1.950 aan opleidingen bij Innovam. De top drie winnaars heeft ook nog eens een partycheque ontvangen.

"Een mooie teamprestatie, waarbij alle 75 medewerkers hun steentje aan hebben bijgedragen", aldus Theo van den Berg namens Rüttchen.
Volgens de jury heeft Rüttchen de hygiëne, representatie, milieu en veiligheid in de werkplaats goed op orde en de wedstrijd gewonnen vanwege haar bedrijfsfilosofie. Zo hanteert zij een systeem waarin klachten en opmerkingen bijgehouden worden, zodat dezen binnen 48 uur afgehandeld worden. Ook zorgt Rüttchen goed voor haar personeel en klanten, met onder meer voorzieningen als darts en tafelvoetbal.

Dit jaar is er ook een rapport samengesteld, waarin het deelnemende autobedrijf vergeleken wordt met alle andere deelnemers, de deelnemers uit zijn provincie en de merkdealers of onafhankelijke autobedrijven. In totaal hebben 120 aangemelde bedrijven aan de verkiezing meegedaan.

Aan de hand van de jurybezoeken, het interview en het rapport ziet de top tien er als volgt uit:

01. Rüttchen, Veghel
02. Autobedrijf Hulst, Staphorst
03. Volvo De Beemd, Eindhoven
04. Harrie Arendsen Doetinchem, Doetinchem
05. Vallei Auto Groep Scherpenzeel, Scherpenzeel
06. Volvo De Beemd, Veldhoven
07. Wensink, Emmeloord
08. M. de Koning, Krimpen a/d IJssel
09. Auto Service Stepelo, Haaksbergen
10. BMW Amsterdam, Amsterdam

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.