Ruville lanceert gereedschap kettingaandrijving

Steunend op de ervaring en expertise van Schaeffler Automotive Aftermarket, haakt Ruville met haar componenten voor kettingaandrijvingen in op de noden van de markt. Ongeveer de helft van alle wereldwijd geregistreerde voertuigen zijn tegenwoordig uitgerust met een kettingaandrijving. En dat aantal neemt nog toe.

In 2014 nam Schaeffler de producten van Ruville in haar portfolio op en versterkte zo haar internationale positie. Onder het merk worden innovatieve reparatieoplossingen voor motor- en chassissystemen ontwikkeld. Toonbeeld van Ruvilles aanpak zijn haar kettingaandrijvingscomponenten, waarvoor er nu ook speciale tools zijn ontwikkeld, geheel binnen de Schaeffler Automotive Aftermarket filosofie.

Om het gebruiksgemak voor klanten te verhogen, worden er naast individuele componenten ook kant-en-klare kettingaandrijvingskits aangeboden. De inhoud van elke kit is op maat gemaakt voor een specifiek type voertuig. Naast een distributieketting bevatten de kits onder andere ook een spannergids, een geleidingsrail, tandwielen en een kettingspanner.

Nieuw in het programma is het speciale Ruville gereedschap voor kettingaandrijvingen, om nog efficiënter te kunnen controleren, vervangen of repareren. Ook dit materiaal komt in een kit, met als inhoud: een trekker voor de ontstekingsspoel, gereedschap voor het aanpassen en vastzetten van kruk- en nokkenas, verschillende borgpennen en -staven, tegenhoudgereedschap en bouten in verschillende maten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.