RvC Alwaysbemobile op volle sterkte

Met het toetreden van Job van der Have en Lex Beins is de Raad van Commissarissen (RvC) van The Alwaysbemobile Company weer compleet. De RvC wordt verder bezet door de Profile Tyrecenter ondernemers Frans van der Kolk, Marc van Eijkelenburg en Gauthier de Brabandere.

Job van der Have (1953) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. In het dagelijks leven was hij vanaf 2006 general counsel bij Nicb Bank in Den Haag.

Daarvoor was van der Have advocaat en later partner van advocatenkantoor Nautadutilh. Van der Have is sinds 2010 Commissaris bij Olympia uitzendbureau, waar hij ruime ervaring opdeed in de samenwerking met franchisenemers en is tevens Commissaris bij Cordis Europa, een dochteronderneming van Johnson & Johnson.

Lex Beins is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Beins is ondernemer pur sang en mede-oprichter van diverse toonaangevende organisaties als Cheaptickets.nl, Lexton Taalreizen en Pyton Communication Services. In het verleden was Beins interim manager bij NS Travel en bestuurslid bij VRA/ANVR. Beins is commissaris bij Travix International en lid van de Raad van Advies van Sound of Data.

 

Patrick Ledegang ceo ad interim van The Alwaysbemobile Company: “In de afgelopen jaren heeft The Alwaysbemobile Company een grote groei doorgemaakt. Na deze groeifase concentreren wij ons nu op de begeleiding van de aangesloten ondernemers en de verdere doorontwikkeling van de verschillende formules en mobiliteitsconcepten. We zijn verheugd dat we, kort na het vertrek van twee commissarissen, de Raad van Commissarissen hebben kunnen versterken met deze externe deskundigen. We voegen hiermee veel kennis en expertise aan de organisatie toe, wat past bij de gekozen groeistrategie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.