Saarloos maakt doorstart

Saarloos Automotive Equipement is vanaf woensdag 21 december weer operationeel. Vrijdag is er met de debiteuren en de curator overleg geweest en mede als gevolg daarvan is de doorstart een feit. Het bedrijf blijft in Venray gevestigd en onder meer de inboedel, het pand en voorraden zijn overgenomen.

Iclean Carwash Technologies zal als apart bedrijf verder gaan. Rowafil blijft ook als naam. Directeur Saarloos Automotive Bart van Oers: “Dat wordt een onderdeel van Iclean. Saarloos gaat zich volledig op de Benelux richten.”

De dagelijkse leiding over beide bedrijven is vanaf nu in handen van Will Hofmans als algemeen directeur en grootaandeelhouder, Harrie van der Hagen verzorgt het financieel management, Bart van Oers is directeur van Saarloos Automotive en Jeroen Visser is dat voor Iclean. Adam Visser is bij Iclean manager van de servicedienst.

Saarloos heeft eind november zelf haar faillissement aangevraagd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.