Samenwerking ABS en Glasurit

ABS Autoherstel in Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Glasurit als ‘second supplier’ voor de levering van Glasurit autoreparatielakken, non paint producten en een bijpassend dienstenpakket. ABS telt 92 vestigingen.

ABS Autoherstel gaat gebruikmaken van het complete Glasurit-laksysteem. Met het CPS- kleurensysteem kunnen spuiters met behulp van gespoten kleurstalen snel en eenvoudig de juiste kleur vinden, waardoor ze tijd en materiaal kunnen besparen.

Daarnaast biedt Glasurit vanuit het Refinish Competence Centre in Maarssen een uitgebreid pakket technische trainingen aan. Vestigingen van ABS Autoherstel die gaan werken met Glasurit zullen zich bovendien aansluiten bij de Glasurit RATIO Partner Groep, een samenwerkingsverband gericht op het vergroten van het rendement van schadeherstelbedrijven. Daarvoor zal Glasurit samen met de ABS-ondernemer een passend dienstenpakket selecteren.

Om de vestigingen nog efficiënter te laten opereren, heeft ABS Autoherstel een zogeheten ‘total cost of ownership’ model ontwikkeld. Glasurit heeft – passend binnen dit model – een voorstel gedaan voor het leveren van een compleet pakket paint en non paint producten die een maximale bijdrage leveren aan de doelstellingen die de schadeherstelketen heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *