Samenwerking CROP en KENT

Car Repair Online Products (CROP), de leverancier van non-paint en paint producten via het internet, is per 1 februari 2014 officieel ‘Support-Dealer’geworden van KENT.

De kwalitatief hoogwaardige reparatie- en onderhoudsproducten van KENT zijn vanaf nu ook verkrijgbaar via www.nonpaints.com, de webshop van Car Repair Online Products. Een unieke samenwerking voor het online aanbieden van de producten van KENT is hiermee een feit.

Car Repair Online Products is voortgekomen uit Driessen Autolak, experts sinds 1931 en door deze jarenlange ervaring kent CROP de eisen en wensen van de gerenommeerde autoschadebedrijven exact. Als eerste en grootste zakelijk online aanbieder in Paint & Non-Paint producten voldoet CROP aan de strengste kwaliteitsnormen die niet alleen klanten maar ook KENT aan haar partners stelt.

KENT levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige brandstofadditieven, een compleet gamma aan ruitenlijmen, reparatie en onderhoudsproducten aan professionals in Automotive, Industrie en Marine. Het gamma van KENT omvat een groot aantal producten waarmee alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Met de aanstelling tot support-dealer gaat Car Repair Online Products niet alleen de innovatieve Kent-producten leveren, maar daarnaast ook technische ondersteuning en begeleiding bieden. Hierbij wordt men ondersteund door de technische dienst van KENT. Het bedrijf heeft ook een nieuwe website.

Door de unieke samenwerking ziet CROP-directeur Joop Driessen kansen in de marktsegmenten waar men samen met KENT in zal gaan opereren. Het doel is het verkrijgen van een substantieel marktaandeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.