Samenwerking Harrems Tools en Mitutoyo

Gereedschappendistributeur Harrems Tools uit Utrecht start per 1 juni een strategische samenwerking met meetgereedschappenmerk Mitutoyo uit Veenendaal. Harrems verrijkt het productgamma, terwijl Mitutoyo beschikt over een nieuwe grote dealer die gericht is op zowel de industriële als de automotive markt.

Mitutoyo ontwikkelt en produceert onder meer standaarden, kalibratie-apparatuur, kleine meetgereedschappen, vorm-, ruwheids- en profielmeetinstrumenten, beeldverwerkingssystemen en 2D- of 3D-meetmachines. Mitutoyo heeft onlangs een nieuw strategisch dealerbeleid doorgevoerd, waarbij het aantal dealers is afgebouwd. Distributie van de eigen producten vindt nu plaats via een handvol grote dealers.

Dankzij de samenwerking kunnen de klanten van Harrems Tools via Toolspecial beschikken over een gespecialiseerde lijn meetgereedschappen voor automotive toepassingen. Daarnaast zijn de medewerkers van Harrems getraind op productinhoudelijke kennis.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.