Samenwerking Middenduin Automotive en Stiba

Middenduin Automotive en Stiba, de branchevereniging van de gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven, gaan samenwerken om de Stiba-leden meer te ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering.

In het kader van deze samenwerking zal met name door Middenduin Automotive ondersteuning aan de Stiba-leden worden verleend bij het verbeteren van de bestaande omzet, rendement en continuïteit van de onderneming. Daarnaast zal Middenduin Automotive de Stiba-leden adviseren en begeleiden bij fusies, overnames, bedrijfsopvolging en bedrijf exit trajecten alsmede bij financieringsvraagstukken.

“De demontagebranche is zich op dit moment in het kader van ‘Duurzaam Ondernemen’ verder aan het professionaliseren. Doel daarbij is het positioneren van het ‘groene’ imago van de demontagesector in de markt. De sector streeft ernaar om de aanschaf van gebruikte gekwalificeerde onderdelen door haar klanten en hoogwaardige recycling van materialen verder te stimuleren. Deze verdere professionalisering van de demontagebedrijven heeft geleid tot een toenemende vraag naar strategisch (investering) advies en support bij een groot aantal leden. Door deze nieuwe samenwerking met Middenduin Automotive kan nu op een adequate wijze aan deze toenemende vraag worden voldaan”, aldus Stefan Cabri, Algemeen Secretaris van Stiba.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.