Samenwerking Pon met TomTom

Pon’s Automobiel Handel, een van de meest toonaangevende auto-importeurs van Europa, heeft gekozen voor de connected car-technologie van TomTom Telematics. Zijn klanten en dealers hebben nu toegang tot realtime informatie over de status en prestaties van hun voertuigen.

Auto-eigenaren krijgen op hun smartphone feedback en advies over hun voertuigen – van dashboardindicatoren, informatie over de prestaties van de bestuurder, aantal afgelegde kilometers en accuniveau tot en met de locatie van de auto en de autovergrendelingsstatus. Ranglijsten met scores van bestuurders zorgen – naast vele andere features – voor competitie tussen bestuurders en helpt hen brandstof te besparen, veiliger te rijden en steeds meer de voordelen van connected cars te ervaren.

De status van de motor en onderhoudsinformatie zijn ook beschikbaar te maken voor de dealer, mits de auto-eigenaar dit toestaat. Hierdoor kunnen bestuurders de dealer van hun voorkeur kiezen voor al hun servicebeurten en hebben dealers meer mogelijkheden om contact met klanten te onderhouden en servicestandaarden te verbeteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.