Schadecalculatie november -1 procent

Uit de nieuwe Audatex-cijfers blijkt dat het aantal schadecalculaties in november op 99.468 is uitgekomen. Dat is 1,01 procent minder dan dezelfde maand in 2011 en 1.300 stuks minder ten opzichte van de maand oktober. Dat meldt Focwa. Het gemiddelde schadebedrag zakte een paar euro van 1.206,64 naar 1.202,52.

Over de eerste elf maanden van dit jaar zijn er 1.024.989 calculaties gedaan, ruim 17.000 minder dan vorig jaar. De min in deze maanden komt uit op 1,7 procent. De calculatielast bedroeg in totaal ruim 1,2 miljard euro.

“Uit informatie van de branche blijkt echter een nog grotere teruggang. Er wordt namelijk in werkelijkheid aanzienlijk minder hersteld dan in het verleden jaar. Waarschijnlijk worden door de economische omstandigheden wel calculaties gemaakt, maar gaan deze niet gepaard met herstelopdrachten”, aldus Focwa.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *