Schadegarant start site schadeoffertes

Stichting Schadegarant heeft maandag de mobiele website Extender gelanceerd. Via deze website is het mogelijk om in drie eenvoudige stappen, binnen 24 uur drie scherpe offertes te verkrijgen voor het herstel van een autoschade. Een bekende offertetool in dit segment is Fixico, dat vorig jaar landelijk uitgerold werd.

Via Extender biedt Stichting Schadegarant naar eigen zeggen klanten ‘die vanwege hun polisvoorwaarden niet (optimaal) kunnen profiteren van de voordelen van Schadegarant’ de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijke prijs de autoschade door een hoogwaardig schadeherstelbedrijf uit het zorgvuldig geselecteerde autoschadeherstelnetwerk van Stichting Schadegarant te laten repareren.

De bij Stichting Schadegarant aangesloten verzekeringsmaatschappijen, hun gevolmachtigd agenten en intermediairs kunnen klanten dus actief naar Extender verwijzen indien dit, gezien de persoonlijke situatie van de klant en de voorwaarden van de polis, het beste advies blijkt te zijn. Daarnaast kunnen klanten ook via zoektermen op internet zelf rechtstreeks bij Extender uitkomen en direct een offerte voor het herstel van autoschade aanvragen.

Deelname aan Extender is volgens de initiatiefnemers interessant voor autoschadeherstelbedrijven omdat zij uit deze service extra omzet kunnen genereren en hun naamsbekendheid kunnen vergroten. Nagenoeg alle autoschadeherstelbedrijven uit het landelijk dekkend netwerk van Stichting Schadegarant nemen deel aan Extender.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *